OVER ONS

Henk Kok & Zoon

In 1982 is Henk Kok gestart met zijn handel in vis en visspecialiteiten. Vanuit Spakenburg worden diverse standplaatsen in Nederland wekelijks bezocht met de verkoopwagen. Sinds 1986 wordt de viswinkel “Molenhoek Rosmalen” gerund met een team gedreven personeel. Met de toetreding en inmiddels gehele overname van het bedrijf door zoon Giliam Kok, wordt het bedrijf nu geleid met nieuw elan. Eind 2016 is de geheel vernieuwde viswinkel “Molenhoek Rosmalen” heropend en een verkoopwagen besteld voor 2018. De familie Kok werkt graag aan een bruisende toekomst!

Assortiment

Visspecialiteiten in al zijn facetten, van eerlijk warm gebakken vis, speciaal gekruide kibbeling, loepzuiver vers schoongemaakte haring van topkwaliteit tot mooie lunchhapjes, diverse ovenschotels. Dagvers natuurlijk! Salades, sashimi en sushi uit eigen keuken, visschotels als maaltijd of bij de borrel, gourmet en fondue. In onze webshop kunt u per product informatie over voeding, allergenen etc. vinden.

Ons team

Wij stellen met trots ons team aan u voor. Enthousiaste en vakbekwame medewerkers, collega’s die samen voor hun vak gaan om alleen het beste aan onze klanten te tonen.

Jarenlange ervaring, opleiding in het vak en feeling met eerlijke en verantwoorde voeding, biedt ons team de mogelijkheid om u te inspireren met een dagvers en gevarieerd assortiment en maandelijks nieuwe producten. Ons team staat altijd voor u klaar!
Verse haring snijden, mooie gerechten maken en topkwaliteit vis bakken is immers hun vak. Vraag gerust om advies, ons team denkt graag met u mee en heeft recepten en tips voor u.

Een mooi team met vertrouwde gezichten, de meeste al vele jaren werkzaam bij Henk Kok & Zoon.

WhatsApp Vragen of bestelling via WhatsApp